Spring til indhold

Fødevarer & Landbrug

Som praktikant i afdelingen bliver din opgave primært at assistere Statskonsulenten indenfor fødevarepolitiske spørgsmål og dansk eksport af landbrugs- og fødevarer. Som Praktikant i Fødevarer & Landbrug får man således mulighed for at arbejde med opgaver inden for både politik og handel, hvor et fokus pt. er implementeringen af EU-Japan frihandelsaftalen.

Afdelingen beskæftiger sig både med myndighedsopgaver og eksportfremme, herunder bistand til danske eksportører og organisationer. Som praktikant vil man også skulle udarbejde analyser vedrørende det japanske fødevaremarked, arrangere delegationsbesøg og formidle viden om "The Danish Food Cluster".

På ambassaden arbejder vi som et team, og du skal være indstillet på mange forskelligartede opgaver. Ambassaden ønsker at praktikopholdet skal bidrage til praktikantens udvikling og uddannelse samt give et godt og nyttigt indblik i udenrigstjenestens mange opgaver. Du er velkommen til at stille uddybende spørgsmål ved at sende en mail til den nuværende praktikant, Sarah Simmelkjær Poulsen (sasipo@um.dk)

Ansøgningen på max. én side vedlagt CV til Fødevarer & Landbrug bedes udfærdiget på dansk.  

Kontakt

Generelle spørgsmål:

tyoamb@um.dk

 

Praktikvejleder:

Lene Mølsted Jensen

Statskonsulent

lenjen@um.dk