Gå til indhold

Forretningskultur - lynkursus

Er du ved at planlægge en forretningsrejse til Japan, så overvej at lægge vejen forbi ambassaden i Tokyo og få et lynkursus i japansk forretningskultur.

Lynkurset i japansk forretningskultur er målrettet danske virksomheder, der ønsker at arbejde professionelt på det japanske marked, og som ønsker at blive klædt på til at møde japanerne og undgå at begå de mest basale fejl.

De japanske kotymer kan ofte virke fremmede og ulogiske for en dansker. En manglende indsigt i kulturen og sædvanerne kan i bedste fald skabe pinlige situationer og i værste fald lede til misforståelser og handler der går i vasken. En forståelse for de uskrevne regler og normer som præger den japanske forretningskultur er derfor essentiel for at begå sig med succes i den japanske forretningsverden.

Den første forretningsrejse til Japan vil således være ideel at indlede med et 2 timers kursus på ambassaden her i Tokyo. Der vil på kurset være gode muligheder for at stille spørgsmål.
Pris per kursus: 3.000 kr.

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at deltage i dette kursus, så skriv en e-mail til [email protected] med følgende oplysninger: navn på deltagere, navn på virksomhed, ønsket dato, kontaktoplysninger. I e-mailens emnefelt bedes I skrive: ”Kursus i forretningskultur”.

Chef for handelsafdelingen
Dinna Aamand Hansen